بازدید رییس جهاددانشگاهی از نمایشگاه پژوهش و فناوری
دکتر طیبی رییس این نهاد با حضور در نمایشگاه پژوهش و فناوری از غرفه حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، پارک های علم و فناوری این نهاد و از تعدادی غرفه های دیگر این نمایشگاه بازدید کرد.
ادامه مطلبدکتر طیبی رییس این نهاد با حضور در نمایشگاه پژوهش و فناوری از غرفه حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، پارک های علم و فناوری این نهاد و از تعدادی غرفه های دیگر این نمایشگاه بازدید کرد.
ادامه مطلب"سند راهبردی توسعه تجارت خارجی با رویکرد آینده پژوهی" که جهاددانشگاهی هرمزگان مجری طرح است به عنوان طرح پژوهشی برتر در هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت در سال ۹۸ و "ساخت دستگاه آبساز از رطوب هوا" این واحد نیز به عنوان اثر شایسته تقدیر در حوزه نوآوری مدیریت شهری و روستایی انتخاب شد.
ادامه مطلبپژوهشگران و فناوران برگزیدهی کشوری با حضور وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رییس جمهور تقدیر شدند؛ از دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی نیز بهعنوان پژوهشگر برتر کشوری تقدیر شد.
ادامه مطلببه مناسبت ۲۵ آذرماه، روز پژوهش و فناوری، نگاهی گذرا بر دستاوردها و افتخارات جهاددانشگاهی در حوزهی پژوهش و فناوری انداختهایم.
ادامه مطلبدر حاشیهی سومین روز نمایشگاه صنعت نفت خوزستان در شهر اهواز، سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و شرکت ملی حفاری ایران، یک تفاهمنامه در قالب همکاریهای علمی و پژوهشی منعقد کردند.
ادامه مطلببه همت معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، برترین های حوزه پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۸ با حضور دکتر ستاری، معاون علم و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از روسا، معاونین، مدیران، پژوهشگران و کارشناسان پژوهشی جهاددانشگاهی روز سه شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۳ تجلیل می شوند.
ادامه مطلبدکتر داراب یزدانی مدیر کل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی به اتفاق آقایان: دکتر نقوی و دکتر آریاکیا در راستای طرح فناروانه بذور هیبرید و با حمایت مالی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی سفری به آنتالیای ترکیه داشتند به منظور بازدید از نمایشگاه بینالمللی کشاورزی Growtech با هدف شناسایی و مذاکره با شرکتهای تولید کننده بذور هیبرید صیفی و سبزی و همچنین مذاکره با شرکت Argeto vegetable seeds که قبلاً قول همکاری و مشارکت داده بودند.
ادامه مطلبمعاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با بیان اینکه دانش باید در دانشگاه ها تولید شود، گفت: جهاددانشگاهی به دنبال پژوهش های کاربردی و توسعه ای است. ما به دنبال تبدیل دانش به فناوری هستیم و در این زمینه اقدامات شایسته ای را در طول سالیان انجام داده ایم.
ادامه مطلبآیین تجلیل از پژوهشگران، فناوران و طرحهای برگزیدهی برتر استانها به مناسبت هفتهی پژوهش و فناوری در حال برگزاری است و برترینهای پژوهشی جهاددانشگاهی در استانهای مختلف کشور تقدیر شدند. این خبر تا پایان هفتهی پژوهش، بهروزرسانی میشود.
ادامه مطلبپژوهشکده مواد نوین سرامیکی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و مرکز خلاقیت و فناوریهای نوین شهری شهرداری یزد و دفتر استانی کمیسیون ملی یونسکو در یزد تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
ادامه مطلببه منظور توسعه فعالیتهای مشترک پژوهشی و علمی، ارتقای کیفی دانش متخصصان و پژوهشگران کشور، برگزاری دورههای دکتری و پسادکتری و انتشار نشریات علمی تفاهمنامه همکاری پژوهشی بین پژوهشکده منظر و دانشگاه علم و فرهنگ امضا شد.
ادامه مطلبنشست مشترک دکتر اردکانیان وزیر نیرو و دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی برگزار شد و دو طرف بر گسترش همکاریها در حوزهی داخلی و بینالمللی تاکید کردند.
ادامه مطلبمحققان بانک میکروارگانیسمهای مر کز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با همکاری گروه زیست فناوری میکربی دانشگاه علم و فرهنگ موفق به معرفی گونه جدید مخمری از محصولات لبنی شدند.
ادامه مطلبدانشگاه علم و فرهنگ با مشارکت پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی (SID)، ششمین کنفرانس بینالمللی وبپژوهی را سوم و چهارم اردیبهشتماه ۹۹ برگزار میکند؛ مهلت ارسال مقالات تا ۴ بهمنماه تعیینشده و وب، ارتباطات و رسانه، محور جدید این دوره از کنفرانس است.
ادامه مطلبرییس سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیان اینکه از دستاوردهای این نهاد دستیابی به دانش فنی تولید ورقهای مورد نیاز برای ساخت بدنه خودرو است، گفت: تاکنون شرکتهای خودروسازی داخلی شماری از این ورقها را از سازمان جهاد دانشگاهی تهران خریداری کرده و همچنان متقاضی هستند.
ادامه مطلبدر مراسمی با حضور دکتر رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، تفاهمنامه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی خواجهنصیرالدین طوسی و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) منعقد شد.
ادامه مطلبپژوهشگران پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی با بومی سازی فناوری های نوین تولید مثل، توانسته اند برای تقویت صنعت دامپروری گام های بزرگ و موثری بردارند و با شبیه سازی حیوانات و تولید جنین های حیوانی که ارزش ژنتیکی بالا، شیردهی زیاد و گوشت دهی زیاد دارند، کشور را از واردات دام ها بی نیاز کنند؛ فناوری که اکنون تعداد انگشت شماری از کشورها از جمله آمریکا، انگلستان، کانادا و چین توانسته اند به آن دست یابند.
ادامه مطلب