در راستای استفاده از توانمندیهای جهاددانشگاهی در رفع نیازهای استان انجام شد؛
امضای تفاهمنامه همکاری بین جهاددانشگاهی و استانداری سیستانوبلوچستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، این تفاهم نامه به امضای دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی و احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان رسید.
در مراسم امضای این تفاهم نامه دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: ما از ابتدای تشکیل جهاددانشگاهی باور داشتیم که توسعه و پیشرفت کشور حاصل توسعه علمی و فناورانه و توسعه فرهنگ و آموزش و درنهایت اشتغال، کارآفرینی و تولید ثروت است.
دکتر طیبی افزود: سعی براین بوده تا در جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله فرهنگی، علمی و فناورانه، پزشکی، فنی و مهندسی و ... الگوسازی شود.
وی با اشاره به طراحی و ساخت فرستنده تلویزیونی توسط متخصصان جهاددانشگاهی که توان پوشش بیش از ۴۰۰ خانوار در روستاها را دارد، افزود: طبق آمار بین ۵ تا ۷ هزار روستا در کشور یا سیگنال ها را ضعیف دریافت می کنند یا اصلا دریافت نمی کنند که این امر باعث می شود وقتی سیگنالی را دریافت نکنند به سمت استفاده از ماهواره ها بروند که می تواند طبعات فرهنگی نیز داشته باشد براین اساس این فرستنده ارزان قیمت بسیار کاربردی ساخته شد و با توجه به نصب سریع و آسان مورد استقبال هم قرار گرفت.
وی ادامه داد: درحوزه های مختلف از جمله کشاورزی، صنایع معدنی و کانی های فلزی و غیرفلزی، اصلاح نژاد دام های سبک و سنگین، به نژادی نژادهای موجود دام ها و... کارهای بسیار خوبی انجام داده ایم و این آمادگی را داریم تا دراین استام در بحث گاو سیستانی ویژگی های مطلوب و بومی این دام را گرفته و بر روی ویژگی های خوب مثل سرعت رشد و میزان گوشت دهی کار کنیم و به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به کارهای بسیار خوب در بحث اشتغال در کشور نیز گفت: در حال حاضر جهاددانشگاهی مجریه طرح اشتغال خانگی در ۹ استان کشور با وزارت کار است که این موضوع یک مدل بسیار خوب محسوب می شود و براساس مزیت های بومی هراستان کار متمرکز انجام، افراد مستعد شناسایی و درهمین زمینه آموزش های لازم به آن ها داده می شود.
دکتر طیبی ادامه داد: ترجیح می دهیم تجربه های موفق را برای استان سیستان و بلوچستان بیاوریم چون برای ما زمان بسیار مهم است و در بحث اصلاح نژاد دام با توجه به دارا بودن متخصص بسیار توانمند این آمادگی را داریم که اگر مدیریت استان سیستان و بلوچستان امکانات را در اختیار ما بگذارد این تجربیات را به سرعت انتقال دهیم.
وی ادامه داد: در جهاددانشگاهی در حوزه گردشگری کارهای بسیار خوبی انجام شده به طوری که اولین پژوهشکده گردشگری را در استان خراسان رضوی ایجاد و اولین دانشکده گردشگری را در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی تاسیس کرده ایم و باتوجه به این توانمندی بسیار با ارزش این آمادگی را داریم تا این تجارب را نیز به این استان انتقال دهیم.
رییس جهاددانشگاهی اضافه کرد: توسط جهاددانشگاهی فناوری های خوب تولید کردیم و هم می توانیم تولید کنیم اما کارهای ما در استان ها زمانی می تواند موفق باشد که مدیریت ارشد استان حمایت کند.