با اجرای طرح ملی تبدیل مهدیشهر به قطب دامپروری محقق می‌شود:

رشد اقتصادی ۳۵ درصدی و اشتغال ۲۸۰۳ نفری در استان سمنان

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۷ کد : ۵۶۳۷۱ پژوهشی
رییس جهاددانشگاهی سمنان با ارایه آخرین نتایج مطالعات طرح ملی تبدیل شهرستان مهدیشهر به قطب دامپروری گفت: میانگین رشد بخش های مختلف اقتصادی استان سمنان و منطقه شهرستان مهدیشهر در افق ۳ ساله اجرای طرح، به ۳۵ درصد می رسد.
رشد اقتصادی ۳۵ درصدی و اشتغال ۲۸۰۳ نفری در استان سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد در جلسه پیگیری طرح ملی قطب دامپروری شهرستان مهدیشهر از مصوبات دور اول سفر رییس جمهوری از فعالیت بیش از ۱۰ نیروی انسانی تخصصی در قالب ۷ کارگروه تخصصی در معاونت پژوهشی این نهاد برای پیشبرد مطالعات پروژه ملی ایجاد قطب دامپروری کشور در شهرستان مهدیشهر خبر داد.

وی افزود: مطالعات پروژه ملی قطب دامپروری کشور در شهرستان مهدیشهر در حوزه های 7 گانه دامپروری، کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری، مدیریت، بازرگانی، فرهنگی و مهندسی ذیل کارگروه های تخصصی انجام شده است.

رییس جهاددانشگاهی سمنان از طرح ملی" قطب دامپروری مهدیشهر" به عنوان یک نقطه عطف در رشد و توسعه صنعت دامپروری در این استان نام برد و گفت: مطالعات این طرح در موضوعات تجهیز ایستگاه، مجتمع های دامپروری در حوزه دام سبک پرواری و دام سبک پربازده، مساحت مفید، میزان آب مورد نیاز و... انجام شده و امروز آخرین نتایج این مطالعات ارایه می شود.

منصفی راد ادامه داد: در این مطالعات، در مجموع 645 پروژه در سه بخش کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با میزان اشتغال دو هزار و 803 نفر برای تبدیل شهرستان مهدیشهر به قطب دامپروری نیازسنجی و احصاء شده است.

وی همچنین تأکید کرد: مجموعاً 364 پروژه در بخش کشاورزی با اشتغال دو هزار و 97 نفر، 74 پروژه با میزان اشتغال 146 نفر در بخش صنعت، معدن و تجارت، و همچنین 202 پروژه در بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با میزان اشتغال 560 نفر در طرح مطالعات قطب دامپروری پیش بینی شده است.

رییس جهاددانشگاهی سمنان مطرح کرد: زیر پروژه های بخش کشاورزی شامل زراعت، باغبانی، دام و طیور، منابع طبیعی و آبخیزداری، صنایع تبدیلی و تکمیلی، صادرات محصولات کشاورزی و تشکل ها است، در بخش صمت نیز صنوف و خدمات و بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز با دو زیر پروژه شامل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیازسنجی شده است.

منصفی راد بیان کرد: مجموع اعتبارات لازم به منظور استقرار زیرساخت ها و پروژه های برنامه ریزی شده حدود 3 هزار و 353 میلیارد تومان برآورد شده است.