رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خبر داد:
دستیابی به فن آوری تولید زخم پوش های نوین توسط محققان جهاددانشگاهی
رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از موفقیت این سازمان در تولید زخمپوشهای نوین پس از تلاشهای چندساله محققان پژوهشکده فناوریهای نوین زخم و ترمیم بافت یارا خبر داد.
وی افزود: میانگین هزینه درمان برای افراد مبتلا به زخم پای دیابتی غیرحاد در سال ۹۹ بین چهار تا پنج میلیون تومان ارزیابی شده است و با توجه به تعداد زیاد مبتلایان سالی ۱۲۰۰ میلیارد تومان هزینه به بخش سلامت تحمیل می کند که بخشی از این هزینهها صرف تهیه پانسمان مناسب درمان این نوع زخمها میشود.
رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با تاکید بر اثرگذاری بیشتر پانسمانهای نوین نسبت به پانسمان های سنتی در بهبود زخم گفت: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با همکاری سایر واحدهای فناور جهاددانشگاهی و با هدف پاسخگویی به نیازهای افراد مبتلا به زخم و همچنین کمک به صرفه جویی در خروج ارز از کشور، در سالهای اخیر به حوزه تولید زخمپوشها ورود پیدا کرده و با تلاش محققین به فن آوری تولید پانسمانهای نوین در حوزه درمان و ترمیم زخم دست یافته ایم.
وی با بیان اینکه سه زخمپوش جهاددانشگاهی در مرحله تولید آزمایشگاهی قرار دارد گفت: برای تولید سه زخمپوش جاذب فوم، زخم پوش سوپر جاذب آلژینات و زخم پوش سوپر جاذب هیدروفایبر موافقت اصولی تشکیل پرونده تولید از اداره کل تجهیزات پزشکی اخذ شده است تا در ادامه و در مسیر تجاری سازی، این محصولات مطابق با استانداردهای لازم با کسب پروانه تولید به بازار عرضه شوند.
رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در پایان تاکید کرد: پیشبینی میشود در صورت تحقق تولید با کیفیت این سه محصول، ضمن گره گشایی از معضل بیماران مبتلا به زخم های مزمن و حاد، با جلوگیری خروج ارز از کشور، گامهای موثری به منظور صرفه جویی ارزی برای تامین این محصولات در کشور صورت بگیرد.