در نشست روسای جهاددانشگاهی و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تاکید شد؛

همکاری مشترک در گسترش تکنولوژی سامانه‌ی ارتباطات هوشمند خودرویی/ استقبال از ایجاد یک مجموعه‌ی فناورانه

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۱۹۹۲ تاپ خبر پژوهشی
نشست مشترک روسای جهاددانشگاهی و سازمان گسترش صنایع و نوسازی ایران (ایدرو) با تاکید بر گسترش همکاری‌های فناورانه برگزار شد.
همکاری مشترک در گسترش تکنولوژی سامانه‌ی ارتباطات هوشمند خودرویی/ استقبال از ایجاد یک مجموعه‌ی فناورانه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این نشست که عصر امروز (یک‌شنبه ۱۴ مهرماه) برگزار شد، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: از گذشته‌ی دور با ایدرو در صنایع نوین و پیشرفته همکاری داشته‌ایم؛ پژوهشگاه رویان و پژوهشگاه ابن‌سینای جهاددانشگاهی و قسمت فنی ـ مهندسی این نهاد با بستن قراردادهایی، تجاری‌سازی فناورانه را با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران انجام داده‌اند.
وی با اشاره به الگوی شرکت‌هایی مانند زیمنس در دنیا، گفت: باید از تجربه‌های موفق در دنیا برای ایجاد یک مجموعه‌ی بزرگ در زمینه‌ی فناورانه و تجاری‌سازی آن بهره ببریم؛ مجموعه‌ای که خود تولید فناوری کند و نهادی فناورانه با ساختی صنعتی باشد.
دکتر طیبی با توجه به زمینه‌های همکاری بین جهاددانشگاهی و ایدرو، تشریح کرد: این نهاد در زمینه‌ی UPS های صنعتی در صنایع مختلف، الکتروموتورهای دور متغیر، فناوری‌های مربوط به مترو و سیستم رانش آن، انتقال تکنولوژی در زمینه‌ی مبدل کنترل دور موتور، نمک‌زدایی از نفت خام، دکل‌های حفاری، بازوهای بارگیری نفت خام، مته‌های حفاری، فرستنده‌های رادیویی، کنترل تردد و دسترسی و...توانایی ارایه‌ی محصولات و تجاری‌سازی آن را دارا است.
رییس جهاددانشگاهی با معرفی تکنولوژی به‌روز سامانه‌ی ارتباطات هوشمند خودرویی، اظهار کرد: دانش فنی این فناوری را بومی کردیم و از سال ۱۳۹۳ آماده‌ی تجاری‌سازی آن هستیم؛ اما این مساله نیاز به همراهی خودروسازان دارد که تا به امروز میسر نشده است و نیاز به حمایت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران دارد.

 

ارایه‌ی یک نقشه‌ی راه مشخص برای ایجاد یک مجموعه‌ی فناورانه

در ادامه، دکتر محمدباقر عالی رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز در این نشست، جهاددانشگاهی را یکی از داشته‌های جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و گفت: هرجا نیاز باشد از توانایی‌هایی این نهاد بهره‌مند می‌شویم و به شخصه در تجربه‌ی اجرایی ربع قرن خود، از فعالیت‌های جهاددانشگاهی اطلاع دارم و از آن بهره برده‌ام.
وی با اشاره به تکنولوژی‌های نوین و اهمیت استارت‌آپ‌ها در این زمان، بیان کرد: کسب‌وکارهای نوپا باید به محیط رشد خود توجه کنند تا شکست نخورند.
دکتر عالی با استقبال از پیشنهاد رییس جهاددانشگاهی درباره‌ی ایده‌ی راه‌اندازی یک شرکت فناورانه‌ی به‌روز مانند زیمنس آلمان، اظهار کرد: با کلیات این ایده موافق و آماده‌ی تشکیل یک کمیته‌ی مشترک از همکاران دوطرف برای پیگیری آن هستیم؛ البته باید یک نقشه‌ی راه کاملا مشخص و تقسیم وظایف شفاف با یک هویت حقوقی مناسب برای این طرح تعریف کرد.
رییس هیات عامل ایدرو ادامه داد: این ایده، برای سالی که مزین به نام‌گذاری رونق تولید است، ایده‌ی بسیار درستی است و در راستای حمایت از نهضت ساخت داخل و بستر فراهم‌شده‌ی کشور در این سال می‌باشد.
وی افزود: در پروژه‌ی دستیابی به دانش فنی غشای اسمز معکوس (ممبران) و طراحی سامانه‌ی ارتباطات هوشمند خودرویی (CVT) نیز آماده‌ی ادامه‌ی همکاری با جهاددانشگاهی هستیم؛ در زمینه‌ی انعقاد 2 تفاهم‌نامه و همکاری در شهرک کاوش ایدرو نیز آمادگی خود را اعلام می‌کنیم.
گفتنی است در پایان مقرر شد، کمیته‌ای مشترک از جهاددانشگاهی و