استاندار خراسان جنوبی در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی اعلام کرد :

ایجاد مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاددانشگاهی در استان خراسان جنوبی/ آمادگی استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی این نهاد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۲ کد : ۸۴۲۹۴ پژوهشی
استاندار خراسان جنوبی در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی با تقدیر از اقدامات حوزه پژوهش و فناوری این نهاد، پیشنهاد داد تا مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاددانشگاهی در استان خراسان جنوبی ایجاد شود.
ایجاد مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاددانشگاهی در استان خراسان جنوبی/ آمادگی استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی این نهاد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی عصر دوشنبه 29 اردیبهشت ماه با حضور در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی با دکتر علی منتظری رئیس این نهاد دیدار و گفت وگو کرد.

وی در این دیدار با ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاددانشگاهی در استان خراسان جنوبی ، از ظرفیت های پزشکی استان گفت و خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساخت های موجود، آمادگی کامل برای استفاده از ظرفیت پزشکی جهاددانشگاهی در خراسان جنوبی وجود دارد.

استاندار خراسان جنوبی ، با اشاره به ویژگی خدمات پزشکی جهاددانشگاهی که در کاهش هزینه های درمان بسیار مؤثر است، تصریح کرد: میزان مراجعات به آزمایشگاه تشخیص طبی شهر قاین که در سال 99 راه اندازی شده ، در حال حاضر به 25 هزار مورد در سال رسیده است.

به گفته وی؛ کیفیت کار و نرخ دولتی خدمات، استقبال قابل توجه مردم از این آزمایشگاه را به همراه داشته است.

استاندار با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت های شناسنامه دار جهاددانشگاهی در استان، گفت: پیشنهاد ما این است که با صلاحدید دانشگاه علوم پزشکی، مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاد دانشگاهی در استان ایجاد شود.

به گفته وی؛ راه اندازی این مرکز می تواند در کاهش هزینه های تشخیص بیماری بسیار مؤثر باشد.

هاشمی در ادامه اقدامات جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری را قابل تقدیر خواند و با اشاره به برنامه این مجموعه برای راه اندازی سازمان پژوهش و پیشرفت هوش مصنوعی، اظهار داشت: با عنایت به اینکه کمک به اصلاح فرآیند کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی از برنامه های این سازمان است، خراسان جنوبی این آمادگی را دارد که استان پایلوت اجرای این طرح باشد.

وی با تأکید بر ظرفیت غنی خراسان جنوبی در زمینه تعدد و تنوع گیاهان دارویی، متذکر شد: استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی و کاربرد نتایج تحقیقات ارزشمند جهاددانشگاهی در این زمینه، تولید محصولات با کیفیت تر، سالم تر و مقرون به صرفه تر را به همراه خواهد داشت.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه پتانسیل هوش مصنوعی می تواند در فرآیند کاشت تا برداشت دیگر محصولات نیز استفاده شود، تأکید کرد: بهره برداری از این فرصت در تحقق شعار سال و بحث سرمایه گذاری در تولید بسیار مؤثر خواهد بود.

هاشمی به اقدامات جهاددانشگاهی استان در حوزه پرورش گیاهان دارویی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: محصولات فرآوری شده مبتنی بر گیاهان داروییِ تولید این مرکز، به جهت کیفیت مطلوب، بازارپسند است و متقاضیان زیادی دارد.

وی با اشاره به موقعیت مجتمع گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و زیرساخت های خوبی که در این مجموعه فراهم شده، بر ضرورت تعیین تکلیف زمین مجتمع تأکید کرد.

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به سابقه درخشان مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) نیاز است فضای فرهنگی استان از این ظرفیت استفاده نماید.

گفتنی است در این نشست که با حضور معاونین جهاددانشگاهی همراه بود، پیشنهادات استان خراسان جنوبی با نظر مثبت در دستور کار این نهاد قرار گرفت.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی واحد خراسان جنوبی دکتر علی منتظری دکتر سیدمحمدرضا هاشمی استانداری خراسان جنوبی مرکز تشخیص زودهنگام سرطان آزمایشگاه تشخیص طبی شهر قاین


نظر شما :