تاکید بر همکاری دوجانبه پژوهشکده زیست فناوری رویان و معاونت پژوهش جهاددانشگاهی واحد اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، در ابتدای این نشست سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی اصفهان با اشاره به تلاشهای چند ماهه جهت برگزاری این جلسه، تاکید کرد: خوشبختانه با تشکیل منطقه مرکزی جهاددانشگاهی شامل جهاددانشگاهی واحد اصفهان، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، پژوهشکده زیست فناوری رویان، موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری و سازمان جهاددانشگاهی یزد شاهد همگرایی و تعامل واحدها در زمینههای مختلف هستیم.
غلامرضا کرباسی تصریح کرد: تشکیل منطقه مرکزی جهاددانشگاهی با کمک معاونت هماهنگی دفتر مرکزی فصل جدیدی در جهت ارتباط واحدهای مستقر منطقه مرکزی و همچنین آغازگر ارتباط سایر واحدهای جهاد در سطح کشور است.
وی هدف این نشست را تحقق تفاهمنامه همکاری منطقه مرکزی اعلام کرد و به صورت خاص بر توسعه همکاریهای پژوهشی به ویژه در حوزه خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی بین جهاددانشگاهی واحد اصفهان و همچنین پژوهشکده زیست فناوری رویان تاکید کرد.
همچنین دکتر جوانمردی مسئول فنی آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی اصفهان با تشریح ظرفیتهای این آزمایشگاه، نسبت به استفاده از خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی اصفهان جهت انجام آزمایشات چکاپ کارکنان پژوهشکده، استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاهی این مجموعه در راستای انجام طرحهای تحقیقاتی دانشجویان و برگزاری دورههای آموزشی تاکید کرد.
در ادامه این نشست دکتر مهدی حاجیان عضو هیئت علمی و نماینده پژوهشکده زیست فناوری رویان، با اشاره به اینکه تا پیش از این در جریان ظرفیتهای بینظیر جهاددانشگاهی واحد اصفهان در حوزه پژوهش، بخصوص خدمات آزمایشگاهی تشخیص طبی نبوده، ابراز امیدواری کرد: باتوجه به بسترهای موجود و مورد نیاز پژوهشکده زیست فناوری رویان، بتوان از ظرفیتهای واحد اصفهان در جهت انجام امور مشترک به نحو احسن استفاده کرد.
وی اظهار کرد: متاسفانه در گذشته اهمیت زیادی به ایجاد ارتباط بین واحدها داده نمیشد که این مسئله موجب کاهش شناخت واحدهای مختلف جهاد از یکدیگر شده بود و به نوعی اعضای واحدها از فعالیتهای واحد همجوار خود بیخبر بودند.
عضو هیئت علمی پژوهشکده زیست فناوری رویان تاکید کرد: تشکیل شورای منطقه مرکزی جهاددانشگاهی، بستری مهم جهت آشنایی بهتر و بیشتر واحدها از ظرفیتهای یکدیگر در زمینههای مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، پشتیبانی و ... است.
در ادامه دکتر حاجیان با معرفی بخشها و آزمایشگاههای مختلف موجود در پژوهشکده زیست فناوری رویان، به تشریح خدمات مورد تقاضا این پژوهشکده پرداخت و بیان کرد: پژوهشکده زیست فناوری رویان در هفت آزمایشگاه شامل آزمایشگاههای سلولهای بنیادی، آندرولوژی، ژنتیک، جنینشناسی، پروتئینهای نوترکیب، نانو فناوری و هندسی بافت فعالیت دارد.
در پایان نشست با تاکید بر ادامهدار بودن این ارتباط، مقرر شد که دو طرف در چهارچوب تفاهمنامه و در موضوعات ارائه خدمات آزمایشگاه و همچنین سایر زمینهها، همکاریهای پژوهشی موثری رو تعریف و دنبال کنند.
گفتنی است بعد از این نشست، دکتر مهدی حاجیان عضو هیئت علمی و نماینده پژوهشکده زیست فناوری رویان از فضا، تجهیزات و امکانات آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی اصفهان بازدید به عمل آورد.
نظر شما :