طرح جامع گردشگری جهاددانشگاهی اصفهان روی میز اجرا/ تأکید استاندار بر تعیین مأموریت دستگاه‌ها

۳۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۴:۵۳ کد : ۸۶۲۴۸ پژوهشی
در نشست شورای راهبری گردشگری استان اصفهان، طرح جامع گردشگری تدوین‌شده توسط جهاددانشگاهی اصفهان ارائه شد و استاندار با تأکید بر اجرای عملیاتی آن، خواستار تعیین مأموریت دستگاه‌ها برای تحقق اهداف طرح گردید.
طرح جامع گردشگری جهاددانشگاهی اصفهان روی میز اجرا/ تأکید استاندار بر تعیین مأموریت دستگاه‌ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان،در دومین جلسه شورای راهبری گردشگری استانداری اصفهان، طرح جامع گردشگری استان اصفهان که توسط معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی اصفهان تدوین شده است، با حضور استاندار، مدیران و مسئولان سازمان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط بررسی شد.

مهندس عباس کیانی بابوکانی، مدیر اجرایی طرح جامع گردشگری استان اصفهان، در این جلسه از ایجاد کامل‌ترین ژئودیتابیس گردشگری استان توسط گروه گردشگری جهاددانشگاهی اصفهان خبر داد و گفت: این طرح اسفندماه سال ۱۴۰۰ به جهاددانشگاهی واحد اصفهان واگذار شده و با همکاری ذی‌نفعان کلیدی و تمامی شهرستان‌های استان به ثمر نشسته و یک پایگاه داده منسجم با بیش از ۱۲۰ لایه اطلاعاتی مکانی و گردشگری تشکیل شده است.

وی افزود: مانع اصلی در ابتدا امر، فقر دیتا در حوزه گردشگری بود که با برگزاری جلسات متعدد، بازدیدهای میدانی و جمع‌آوری اطلاعات از فرمانداری‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط، این پایگاه داده غنی مبنایی برای تحلیل و تصمیم‌گیری‌های آتی گردشگری استان خواهد بود. علاوه بر آن 15 گونه گردشگری، 140 پروژه عملیاتی، 500 فرصت سرمایه‌گذاری بارگذاری شده در سامانه جهاددانشگاهی اصفهان و 120 رویداد از دستاوردهای و نتایج اصلی این طرح است که مسیر سرمایه‌گذاری و توسعه این حوزه را هموارتر از پیش کرده است.

پس از ارائه طرح، دکتر مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان با تقدیر از زحمات انجام شده توسط مشاور طرح، کار صورت گرفته را ارزشمند خواند.

وی اظهار کرد: برای لازم‌الاجراشدن این طرح، باید مأموریت‌های هر دستگاهی به‌طور اختصاصی مشخص شود. نقش استانداری، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، صداوسیما و سایر نهادهای مرتبط باید به وضوح تعریف و به آن‌ها ابلاغ گردد تا از این طریق وضعیت گردشگری استان قابل پیگیری باشد و طرح صرفا روی کاغذ باقی نماند.

دکتر کوروش خسروی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، نیز با تأکید بر ضرورت تقویت اقدامات میدانی، گفت: اصفهان ظرفیت‌های بسیاری در گردشگری دارد اما با مشکلات ساختاری مواجهیم. پژوهش گرچه مهم است، اما کافی نیست و باید به راهکارهای عملیاتی برسیم و آن‌ها را در میدان اجرا کنیم.

وی افزود: بخشی از مشکلات به نحوه عملکرد آژانس‌های گردشگری بازمی‌گردد و نیازمند تقسیم کار دقیق برای بهبود شرایط هستیم.

خسروی همچنین در این جلسه با تشکر از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جهاددانشگاهی اصفهان، طرح ارائه شده را بسیار جامع و کاربردی توصیف کرد و اعلام کرد که پس از تعیین اولویت‌ها، بازاریابی گردشگری استان نیز بر اساس این طرح پیش خواهد رفت.

دکتر امیر کرم‌زاده مدیرکل اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان نیز با تقدیر از اقدامات مشاور طرح، با اشاره به این موضوع که تاکنون بیش از ده جلسه پیرامون طرح جامع گردشگری استان اصفهان در استانداری اصفهان و دیگر دستگاه های اجرایی استان نظیر اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی استان اصفهان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان، مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شده است، تصویب طرح جامع را اولویت اصلی این اداره کل جهت ارائه نقشه راه استان اصفهان در حوزه گردشگری دانست که بر اساس آن اقدامات آتی برنامه‌ریزی و مدیریت گردد.

دکتر مصطفی نباتی‌نژاد رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان که در این جلسه به عنوان دبیر شورای راهبری گردشگری استان اصفهان منصوب شد نیز تأکید کرد: طرح جامع گردشگری استان اصفهان سند فرادست بسیار مهمی است که پروژه‌ها، مأموریت‌ها و اولویت‌های شهرستان‌های استان را در حوزه گردشگری مشخص کرده و از جانب استانداری امکان ابلاغ و پیگیری اجرای پروژه‌ها و اقدامات عملیاتی را فراهم می‌آورد.

در پایان این نشست، مقرر شد تا طرح جامع گردشگری استان طی یک ماه آینده به‌منظور انجام مراحل پایانی تصویب، در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استانداری بررسی نهایی شود تا به عنوان سندی فرادست، قابلیت اجرایی و عملیاتی پیدا کند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی واحد اصفهان مهندس عباس کیانی بابوکانی


نظر شما :