لزوم ورود جهاددانشگاهی کرمانشاه در حوزه انرژی و مدیریت بحران

۳۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۴:۵۱ کد : ۸۳۰۰۳ پژوهشی
در دیدار رییس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری بر لزوم ورود جهاددانشگاهی کرمانشاه در حوزه انرژی و مدیریت بحران تاکید شد.
لزوم ورود جهاددانشگاهی کرمانشاه در حوزه انرژی و مدیریت بحران

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان در این دیدار ضمن تشریح خدمات این سازمان، به توانمندی‌های جهاددانشگاهی در زمینه حل چالش‌های حوزه مدیریت بحران اشاره و تصریح کرد: حلقه مفقوده در مدیریت بحران، «آموزش» است که ما در جهاددانشگاهی به خوبی بستر آن را فراهم کرده ایم و این آمادگی را داریم هم در بحث آموزش دستگاه ها و هم در بحث آموزش عمومی همکاری داشته باشیم.

وی افزود: اگر در زمینه پیشگیری بحران، برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام ندهیم، در زمان بحران هزینه های زیادی را متحمل خواهیم شد. این درحالی است که اگر آموزش صحیح به تمام اقشار جامعه داده شود، از بسیاری خسارت جانی و مالی در بحران ها جلوگیری می شود.

وی با تاکید بر لزوم آموزش از سنین پایین، گفت: در همین راستا این آمادگی را داریم که در قالب یک تفاهم نامه همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی، اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل مدیریت بحران استانداری، بسته آموزشی پیشگیری و مقابله با بحران را برای دانش آموزان تهیه کرده و آموزش لازم را ارایه کنیم. 

وی در بخش دیگر صحبت هایش به ناترازی های اخیر در حوزه انرژی هم اشاره و تصریح کرد: در زمینه طراحی و اجرای نیروگاه های خورشیدی آماده همکاری هستیم.

علیرضا حیدری سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه هم در این دیدار با تقدیر از فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی، به تفاوت این نهاد با سایر مراکز علمی و دانشگاهی اشاره کرد و افزود: آنچه جهاددانشگاهی را متمایز کرده است اقدامات این نهاد در راستای تبدیل علم به عمل است.

وی افزود: جهاددانشگاهی از مراکز پیشرویی است که توانسته تحقیقات و پژوهش های علمی و دانشگاهی را به معنای واقعی عملی کرده و از دل آنها خدمات و محصولاتی تولید کند که نیاز جامعه است.

وی با تاکید بر لزوم ورود مراکز علمی و دانشگاهی به حوزه پیشگیری و مقابله با بحران، گفت: کشور ما جز 10 کشور مخاطره آمیز دنیا قرار دارد و ما هرساله در نقاط مختلف کشور با بسیاری مخاطرات و بلایای طبیعی مواجه هستیم که اگر اقدام موثری در زمینه پیشگیری و مقابله با آنها صورت نگیرد تلفات و خسارات جانی و مالی بسیاری برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: از جمله مراکزی که می تواند در این زمینه ورود موثر داشته و کمک حال کشور باشد جهاددانشگاهی است که با بدنه علمی خود می تواند برای پیشگیری و مقابله با بسیاری از این مخاطرات و بحران ها چاره اندیشی کند.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا از هر ایده ای که در حوزه پیشگیری و مقابله با بحران مطرح شود حمایت می کنیم.

حیدری افزود: علاوه بر این، با توجه به ناترازی هایی که در سالهای اخیر در حوزه انرژی داریم، ورود نهادی مانند جهاددانشگاهی در این حوزه هم می تواند راهگشای خوبی برای مشکلات کشور باشد.


نظر شما :