توسعه فعالیت‌های درمانی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در فضای بیمارستانی

۳۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۹:۰۰ کد : ۸۲۹۲۰ تاپ خبر پژوهشی
در نشست مشورتی شورای خبرگان پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، مقرر شد فعالیت‌های تشخیصی و درمانی پیشرفته این پژوهشکده با تأمین فضای بیمارستانی مناسب، تداوم یافته و توسعه یابد.
توسعه فعالیت‌های درمانی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در فضای بیمارستانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، در ابتدای این نشست، دکتر رامین صرامی فروشانی رییس پژوهشکده، با تشریح موانع و چالش‌های موجود در مسیر ادامه فعالیت پلی‌کلینیک فوق‌تخصصی پژوهشکده در محل فعلی (ساختمان ابوریحان)، تصمیم‌گیری درباره نحوه ادامه فعالیت‌های درمانی پژوهشکده را به شورای خبرگان واگذار کرد.

 

دکتر صرامی با اشاره به وضعیت نسبتا پایدار پژوهشکده در حوزه فضا و امکانات پژوهشی، اظهار کرد: در حوزه درمان، کلینیک فوق‌تخصصی پژوهشکده از نظر ساختار، استانداردهای حرفه‌ای، مسائل اقتصادی و نیز دریافت مجوزها با چالش‌های متعددی مواجه است. 

وی استقرار موقت در یکی از بیمارستان‌های فعال تهران و یا خرید تمام یا بخشی از سهام یک مجموعه بیمارستانی را به عنوان گزینه‌های کوتاه‌مدت برای تداوم فعالیت‌های درمانی مطرح کرد.

در ادامه، اعضای شورا با تأکید بر ضرورت تداوم و توسعه خدمات تشخیصی و درمانی پژوهشکده برای بیماران مبتلا به سرطان، حفظ هویت جهادی و حراست از برند پژوهشکده را که طی بیش از دو دهه ارایه خدمت با کیفیت، مورد اعتماد جامعه پزشکی و مردم قرار گرفته، امری ضروری برشمردند.

گفتنی است، در این نشست، حضور دکتر حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهندس معنوی دبیر محترم شورای عالی بیمه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر پورعابدی دبیر هیات امنای جهاددانشگاهی، دکتر شیخی عضو هیات امنای جهاددانشگاهی و مدیر گروه پژوهشی طب فراگیر در سرطان پژوهشکده معتمد، دکتر مجیدزاده عضو هیات امنای جهاددانشگاهی و مدیر گروه پژوهشی ژنتیک در سرطان پژوهشکده معتمد، دکتر علیجانی عضو هیات مدیره بیمارستان میلاد، دکتر قوام زاده مشاور ارشد رییس پژوهشکده معتمد، دکتر الفت بخش معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده معتمد، دکتر حقیقت، مشاور ارشد رییس پژوهشکده معتمد و مدیران دپارتمان های پژوهشی به‌ نحو ویژه در جهت تصمیم‌گیری‌های مهم در راستای توسعه و بهبود وضعیت درمانی پژوهشکده، تأثیرگذار بود.


نظر شما :