انتصاب سرپرست دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر جهاددانشگاهی
با حکم معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، سرپرست دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر این نهاد منصوب شد.
ادامه مطلببا حکم معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، سرپرست دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر این نهاد منصوب شد.
ادامه مطلبرییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی با اعلام زمان و مکان بیستمین جشنواره بینالمللی رویان، از تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره تا ۹ اردیبهشت (۲۹ آوریل)، به منظور افزایش انگیزه محققان داخلی برای ارسال آثار تحقیقاتی خبر داد.
ادامه مطلبنشست تخصصی جامعه شناسی فاجعه با محوریت سیل برگزار شد.
ادامه مطلبسرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان غربی درنشست شورای علمی گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار جهاددانشگاهی آذربایجان غربی گفت: بازار پژوهی از اولویت های اساسی واحد است.
ادامه مطلبمدیر مرکز تخصصی سلامت روان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آغاز به کار مرکز تخصصی سلامت روان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان مرکز "نشاط و سلامت"، جزییات خدمات تخصصی این مرکز را تشریح کرد.
ادامه مطلبمدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: گیاهان دارویی در تامین سلامت انسانها از اهمیت خاصی برخوردارند، تا جایی که سازمان بهداشت جهانی نقش گیاهان دارویی را در صنعت داروسازی سرنوشتساز تلقی کرده است.
ادامه مطلبسی و چهارمین شماره فصلنامه علمی ترویجی «توسعه تکنولوژی صنعتی» شامل ۶ مقاله در حوزه ی توسعه تکنولوژی صنعتی است که
ادامه مطلبمرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) یک اینفوگرافی منتشر کرده که نشان میدهد یک دقیقه در اینترنت در سال ۲۰۱۹ چه میگذرد.
ادامه مطلبقرارداد طرح پژوهشی« ارزیابی و توانمندسازی کارگاه های صنایعدستی» بین جهاددانشگاهی واحد همدان و اداره کل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری استان منعقد شد.
ادامه مطلببر اساس رتبه بندی وبومتریکس، محققان ایرانی که شاخص هرش بالاتر از ۱۰۰ را دارند معرفی شدند.
ادامه مطلببا افتتاح خط ۶ مترو تهران از گیتهای بومی شده سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی ۱۸ فروردین ماه رونمایی شد.
ادامه مطلبدکترطبایی با بیان این که استفاده از فراوردههای بیولوژیک یا همان لاروهای درمانگر یکی از روشهای نوینی است که در ترمیم زخمها از آن کمک گرفته میشود، گفت: این فرآوردههای بیولوژیک هم به برداشت ضایعات و بافتهای مرده کمک میکنند و هم به کاهش بار عفونت. این لاروهای درمانگر به صورت یک پروژه پژوهشی و ابتکار پژوهشگران ما در پژوهشکده یارا استاندارد سازی و تولید شده و در آستانه اخذ مجوزهای نهایی برای تولید انبوه به عنوان یک فرآورده زیستی است که در آینده میتوان در حوزه درمان زخم به آن تکیه کرد.
ادامه مطلب