در بازدید از غرفه سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت اعلام شد؛

حمایت وزارت نیرو از اجرای پروژه های نیروگاه خورشیدی جهاددانشگاهی/ کمک این نهاد به رفع ناترازی انرژی برق

۱۷ دی ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۷ کد : ۷۹۹۱۴ تاپ خبر پژوهشی
وزیر نیرو در بازدید از غرفه سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق بر گسترش فعالیت‌های جهاددانشگاهی در تولید اینورتر های مگاواتی تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی مجموعه توانمندی است که وزارت نیرو حمایت کامل خود را برای اجرای پروژه های نیروگاه خورشیدی و تولید ۱۰۰۰ مگاوات برق توسط جهاددانشگاهی انجام می دهد.
حمایت وزارت نیرو از اجرای پروژه های نیروگاه خورشیدی جهاددانشگاهی/ کمک این نهاد به رفع ناترازی انرژی برق

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت، در آخرین روز از برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق  دکتر علی آبادی وزیر نیرو به همراه دکتر طرز طلب رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)  از غرفه سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت بازدید کرد.

وی در این بازدید‌ در جریان آخرین دستاورد‌های سازمان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر قرار گرفت.

همچنین  دکتر روشن رییس سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت نیز با ارائه برنامه های سازمان در حوزه انرژی های تجدید پذیر مبنی بر طراحی، مهندسی و تامین تجهیزات نیروگاه های خورشیدی با رویکرد و پیوست فناورانه به بیان چالش ها و مسائل و دغدغه های این حوزه پرداخت و خواستار حمایت دولت در این حوزه از جهاددانشگاهی برای واگذاری ماموریت‌های مهم شد.

رئیس جهاد دانشگاهی علم و صنعت با بیان این که این نهاد در راستای کمک به رفع ناترازی انرژی برق برنامه ریزی لازم را برای بومی سازی فناوری و ساخت داخل اینورتر های مگاواتی انجام داده است گفت: دو طرح ساخت 1000 مگاوات نیروگاه خورشیدی و طراحی و ساخت یک و نیم میلیون سامانه 5 کیلواتی برای سقف منازل، مدارس و مکان های عمومی در سراسر کشور برنامه ریزی شده است که برای 4 سال حدود 10 هزار مگاوات برق با اجرای پروژه ها وارد شبکه برق کشور می شود که نیاز به حمایت دولت دارد.

شایان ذکر است،دکتر علی آبادی ضمن استقبال از دستاوردها و تجهیزات بومی سازی شده سازمان علم و صنعت بر گسترش فعالیت ها جهاددانشگاهی در تولید اینورتر های مگاواتی تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی مجموعه توانمندی است که وزارت نیرو حمایت کامل خود را برای اجرای پروژه های نیروگاه خورشیدی و تولید 1000 مگاوات برق توسط جهاد دانشگاهی انجام می دهد. همچنین از توسعه سامانه های 5 کیلوواتی خورشیدی توسط جهاد دانشگاهی استقبال نموده و خواستار تسریع در این حوزه شدند.


نظر شما :