هوش مصنوعی و زیست فناوری، محورهای اصلی تفاهم نامه جهاددانشگاهی و مرکز ملی فضای مجازی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، صبح روز یکشنبه 7 آبان ماه تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و مرکز ملی فضای مجازی به امضای دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و دکتر سیدمحمدامین آقامیری دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی به امضاء رسید.
در ابتدای این نشست، دکتر حسن مسلمی نائینی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد.
دکتر مسلمی نائینی با ابراز خرسندی از ارتباطی که با امضای این تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و مرکز ملی فضای مجازی ایجاد خواهد شد، بیان کرد: در سال های اخیر، جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف فناوری توانایی خود را نشان داده است.
وی با اشاره به اینکه به ویژه در حوزههای پزشکی، سلول درمانی و حوزه هایی که پژوهشگاه رویان چه در داخل و چه در خارج از کشور فعالیت می کند، اقدامات ممتازی انجام شده است افزود: امیدواریم این ارتباط ایجاد شده به هر دو سازمان کمک کند تا بتوانیم کاری در خور انجام دهیم و عقب افتادگی ها در حوزه مطالعات عملکردی مغز و رایانه و همچنین هوش مصنوعی را در کشور جبران کنیم.
رییس جهاددانشگاهی با بیان اینکه امیدواریم با امضا و اجرایی شدن این تفاهم نامه کارهای بزرگی انجام گیرد تأکید کرد: هر دستگاهی که در پروژه ای به جهاددانشگاهی کمک کرده، خودش بیشتر از مزایا و نعمات آن استفاده برده است.
دکتر مسلمی نائینی در پایان سخنانش گفت: ان شاءالله با امضای این تفاهم نامه همکاری، موجبات خیر و برکت و اعتلا و پیشرفت بیشتر کشور را شاهد باشیم.
در ادامه این نشست، دکتر سیدمحمدامین آقامیری بیان کرد: فضای مجازی در دنیا در حال پیشرفت و توسعه است و روزی تفریحات ما پارک، سینما و تئاتر بود، اما امروز اقتصاد، رفت و آمدها، اجتماع ها، تبادل افکار و اخبار و... موضوعات مبتلا به داخل آن است.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اینکه ما در حوزه توسعه خدمات فضای مجازی نقش آفرینی می کنیم که این امر باعث می شود تا کشور پایدار و استوارتر شود ادامه داد: به طور مثال ساخت گیرنده های رادیویی توسط جهاددانشگاهی که روزی مشکل کشور را حل کرد و حرکت مثبتی بود، در حوزه خدمات فضای مجازی نیز نیاز به چنین حرکت هایی داریم.
دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی تأکید کرد: همانطور که در فضای فیزیکی تولید محصولات توسعه ای را سرلوحه کار خود قرار داده ایم، باید بخش جدی از کار را برای توسعه خدمات در فضای مجازی بگذاریم که هر چه قدر پیش برویم خود را بیشتر نشان می دهد.
دکتر آقامیری با بیان اینکه فضای مجازی کمک می کند تا در فضای فیزیکی بتوانیم کارهایی را انجام دهیم که از جمله آنها بحث هوشمندسازی است، عنوان کرد: می توانیم با افزایش توانمندی در حوزه هوشمندسازی زندگی را در فضای فیزیکی بیشتر ایجاد کنیم.
وی با تأکید بر اینکه امضای این تفاهم نامه فتح بابی است تا آماده همکاری در پروژه های بیست و هفت گانه و پروژه هایی که در آینده به آن اضافه می شود باشیم و در موضوعات مختلف همکاری کنیم گفت: امیدواریم با همکاری جهاددانشگاهی این امکانات و فرصت را غنیمت بشمریم و توسعه دهیم تا نتیجه آن را در زندگی مردم جامعه شاهد باشیم. ان شاءالله نکات مطرح شده در تفاهم نامه را با قدرت و سرعت پیش ببریم و سریع تر شاهد نتایج آن باشیم.
بر اساس این گزارش، این تفاهم نامه به منظور ایجاد زمینه های لازم برای همکاری پایدار بین جهاددانشگاهی و مرکز ملی فضای مجازی به امضاء رسیده است.
معرفی اولویت های پژوهشی در موضوعات مرتبط مشارکت در انجام آنها، تبادل دستاوردها و پژوهش های صورت گرفته با موضوعات هوش مصنوعی- زیست فناوری در جهت استفاده از ظرفیت های موجود و هم افزایی، بهره مندی متقابل در زمینه تبادل اطلاعات علمی- پژوهشی، همکاری و مشارکت در برگزاری دوره های مختلف پژوهشی و آموزشی، نشست ها و سیمنارهای علمی در راستای اهداف مشترک، حمایت از پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی در زمینه های علمی و آموزشی، مرتبط با هوش مصنوعی- زیست فناوری، تبادل تجارب، مهارت ها، توانایی ها و معلومات در زمینه های مرتبط با هوش مصنوعی - زیست فناوری و... از جمله زمینه های همکاری مطرح شده در این تفاهم نامه همکاری است.