با امضای مدیران جهاددانشگاهی و دامپزشکی گلستان صورت گرفت؛
انعقاد تفاهمنامه ایجاد «مرکز ملی ذخیره ژنتیک اسب ترکمن» در گلستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان گلستان، مدیران جهاددانشگاهی گلستان و اداره کل دامپزشکی استان با امضای تفاهم نامه ای مشترک بستر فیزیکی ایجاد مرکز ملی ذخیره ژنتیک اسب ترکمن را ایجاد کردند.
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان در این جلسه با اشاره به اینکه ما خواستار کارهای علمی مشترک هستیم، اظهار کرد: ما مدیران رسالت هایی بر دوش داریم که باید در مسیر خدمت به مردم قدم های بزرگی را برداریم.
علی کاووسی با بیان اینکه انعقاد این تفاهم نامه می تواند زمینه ساز فعالیت های بزرگتری در سطح استان و کشور شود، افزود: ما همواره از کارهای دانش بنیان و تحقیقاتی استقبال کرده و امیدواریم بتوانیم با ایجاد مراکز دانش بنیان به اقتصاد، رفاه، توسعه و آبادانی استان گلستان کمک کنیم.
وی با بیان اینکه تاکید ما همیشه بر این است که کارهای فکری و ریشه ای داشته باشیم، خاطرنشان کرد: نباید خودمان را مشغول و محدود به کارهای روتین کنیم و بدانیم زمان و امکانات در اختیار ما متعلق به مردم و بیت المال است و باید تلاش کنیم باهم افزایی و همدلی بین دستگاهها موجب رونق و توسعه استان شویم.
ایجاد کنسرسیوم مشترک به ابتکار جهاد دانشگاهی استان گلستان
رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان با تقدیر از همراهی و همدلی مدیرکل و معاونین اداره کل دامپزشکی استان گلستان، تصریح کرد: اینکه یک مجموعه تخصصی با درک درست شرایط روز کشور و منطقه با نگاهی دانش بنیان به دنبال توسعه فعالیت های علمی است ارزشمند بوده و امیدواریم بتوانیم با پاسخ خوبی به این اعتماد و همراهی دهیم.
ابراهیم شهبازی، جهاددانشگاهی را نهادی مولود انقلاب اسلامی و بر پایه حل مساله دانست و گفت: ما همواره تلاش کرده ایم با تعامل مثبت و سازنده با دولت منطبق بر نظام مسائل استان حرکت کرده و باری را از دوش مردم و نظام برداریم.
وی از تشکیل کنسرسیوم مشترکی برای ایجاد مرکز ملی ذخیره ژنتیک اسب ترکمن در سطح کشور به ابتکار جهاددانشگاهی استان گلستان خبر داد و گفت: به زودی با اجرایی شدن طرح می توانیم سهم خوبی در افزایش تولید ناخالص داخلی و گردش مالی در استان ایفا کنیم.
در پایان این نشست تفاهم نامه ای مشترک میان اداره کل دامپزشکی استان گلستان و جهاددانشگاهی به امضای مدیران این دو مجموعه رسید که در بخشی از مفاد آن واگذاری یک مرکز به جهاددانشگاهی برای راه اندازی مرکز ذخیره ژنتیک گنجانده شده است. دانش فنی، مقدمات اجرایی طرح، تجهیزات و الزامات اولیه این مرکز نیز توسط جهاددانشگاهی تامین شده است.